Galaxy S3 joj eksplodirao u džepu?

Jedna tinejdžerka iz Švajcarske dobila je opekotine drugog i trećeg stepen kada joj je smartfon eksplodirao u džepu.

Tehnopolis

Izvor: Daily Mail

Četvrtak, 11.07.2013.

11:33

Default images

Fani Šlater (18) povređena je kada je njen Samsung Galaxy S3 navodno eksplodirao u džepu pantalona, a ona kaže da će sada podneti tužbu protiv proizvođača.

“Čula sam eksploziju, kao da je pukla petarda. Zatim sam primetila čudan miris na hemikalije i moje pantalone su počele da gore”, rekla je ona za list Le Matin.

Plamen se brzo proširio do ramena, ali su kolege koje su se u tom trenutku s njom nalazile na poslu uspele da je odvedu do obližnjeg kupatila i ugase vatru.

“Srećom kosa mi je bila svezana, a džemper nije uspeo da uhvati plamen”, kaže ona.

Ipak, ona je dodala da su opekotine toliko ozbiljne, da na posao neće ići do 15. avgusta.

U zvaničnoj izjavi iz Samsuga stoji: “Kada dobijemo proizvod koji je navodno izazvao nesreću, sprovešćemo detaljnu istragu kako bismo utvrdili šta je uzrok ovog incidenta. Želimo da uverimo naše kupce da uvek strogo kontrolišemo kvalitet naših proizvoda i garantujemo njihovu bezbednost za upotrebu”.

Ovo nije prvi put da baterija Samsunga Galaxy S3 eksplodira.

U maju ove godine, korisnik Reddita objavio je fotografije svog uništenog smartfona tvrdeći da je eksplodirao sam od sebe.

Prošle godine vlasnik S3 iz Irske tvrdio je da se telefon zapalio dok je on vozio automobil.

Ipak, prema kasnijim istragama, telefon je nešto pre eksplozije stavljan u mikrotalasnu peć, jer je njegov vlasnik hteo da ukloni vodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: