Androidly - pametni sat na Androidu

Svi koji vole da koriste Android aplikacije na zglobu sigurno će biti zaintrigirani pametnim satom koji je predstavila kompanija Androidly.

Tehnopolis

Izvor: Cnet

Ponedeljak, 01.07.2013.

20:40

Default images

Sat, koji je razvio tim od 4 osobe iz Velike Britanije, dozvoljava korisnicima da instaliraju i koriste aplikacije i uživaju u Facebooku, Twitteru, Gmailu, Google mapama...iako aplikacije dizajnirane za Ice Cream Sandwich ili Jelly Bean uređaje sa većom rezolucijom nisu podržane.

Međutim u pitanju je jako mali broj aplikacija tako da je korisnicima ovog sata na raspolaganju i dalje na stotine hiljada aplikacija.

Sat poseduje ekran od 2 inča sa rezolucijom od 320x240 piksela, 256 megabajta memorije, kameru od 2 megapiksela, GPS i moguće ga je koristiti kao telefon.

Pokreće ga Android 2.2 i postoji mogućnost ubacivanja SD kartice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: