Neke od najčudnijih društvenih mreža

Na internetu postoji nekoliko stotina društvenih mreža. Naravno, najpoznatije su Facebook i Twitter. Ali, ima i onih čudnih, za koje ne biste verovali da uopšte postoje.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: klix.ba

Nedelja, 16.06.2013.

15:39

Default images

Date my pet je jedna od takvih mreža. Na njoj su osobe koje vole kućne ljubimce. Na ovoj društvenoj mreži možete pronaći sve potrebne informacije o korisnicima, koje ljubimce imaju, šta vole, koga bi voleli da upoznaju...

Društvena mreža Farmers Only specijalizovana je za samce koji žive u ruralnim područjima. Na ovoj stranici nalaze se obični ljudi i ne preporučuje se upotreba akademskog jezika i građanskih manira.

"Usamljen sam, ali sam veoma zauzet tokom žetve", piše na jednom od korisničkih profila. Ima više 100.000 članova, a napravljena je pre pet godina.

Mreža Line for Heaven je možda i najbizarnija od svih. Bazirana je na sedmičnom takmičenju u kojem korisnici daju blagoslove jedni drugima. Onaj ko bude imao najviše blagoslova na kraju sedmice, bliže je raju. Cilj ove društevene mreže je promocija tolerancije među svim religijama.

My Free Implants jedna je od mnogih donatorskih društvenih mreža. Na njoj korisnici objave svoju priču i na taj način prikupljaju donacije za besplatne implantate.

Da li ste znali da postoji društvena mreža za ljubitelje brkova? Upravo ove osobe nalaze se na društvenoj mreži Stache Passions. Stil brkova u ovom slučaju je nebitan, bitno je samo da ih imate.

Sanjali ste neki čudan san i ne znate šta on znači? Korisnici na društvenoj mreži Match a Dream mogu vam pomoći. Možete postaviti pitanja kao anoniman korisnik ukoliko ne želite da vaši prijatelju znaju šta ste protekle noći sanjali. Zanimljivo.

Za one koji vole pletenje, predenje ili tkanje, mreža Ravelry je mesto zajedničkog okupljanja, deljenja saveta i ideja. Modni dizajneri ovde mogu ponuditi svoje najnovije kreacije, ali i pomoći onima koji tek ulaze u svet dizajna.

I ljubitelji franšize Star Trek imaju svoju društvenu stranicu na kojoj iznose mišljenja, ideje, pohvale i kritike...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: