Galaxy S4: Prodaja koja razočarava

Prodaja smartfona Galaxy S4, trenutno najjačeg aduta kompanije Samsung na tržištu pametnih telefona, doneće velika razočaranja, smatraju analitičari kompanije JPMorgan Chase & Co.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 07.06.2013.

16:06

Default images

“U poređenju sa S3 modelom smartfona, Galaxy S4 je imao jaču prodaju u početku, nakon lansiranja. Međutim, u narednom periodu zabeležio je znatno razočaravajuće rezultate koji su ispod prvobitnih procena”, navodi se u saopštenju kompanije JPMorgan.

Broj porudžbina za Galaxy S4, koji je u prodaji od prošlog meseca, u svakodnevnom je padu, piše britanski Daily Telegraph.

Prema prvim procenama kompanije JPMorgan, očekivalo se da će do kraja godine biti prodato 80 miliona Galaxy S4 modela. Međutim, najnovije analize pokazale su da će ta brojka verovatno biti manja za dvadeset miliona.

Zvanične informacije koje dolaze iz Samsunga govore da je deset miliona primeraka telefona prodato u prvih 27 dana.

Od tada je Samsung predstavio niz različitih varijacija S4 modela, među kojima najveću pažnju izaziva Galaxy S4 Mini.

Pročitajte kako je Galaxy S4 prošao na B92 testiranju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: