Priznanje za HTC One na Computexu

HTC je dobio internacionalno priznanje za HTC One telefon - nakon GSMA nagrade “Najbolji novi mobilni uređaj ili tablet”, HTC One pametnom telefonu je dodeljena i “Zlatna medalja za dizajn i inovacije” na Computex Taipei 2013.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 06.06.2013.

14:15

Default images

Nagradu je lično uručio predsednik Tajvana Ma Ying-jeou. Ove godine, od ukupno 254 proizvoda koji su razmatrani, žiri se složio da „izuzetno sofisticirani detalji izdvajaju HTC One od brojnih pametnih telefona koji su prisutni u ovoj veoma konkurentnoj kategoriji proizvoda. Podjednako je zadovoljstvo držati i dodirivati HTC One kao i koristiti ga, i svakako je najbolje što se pojavilo ove godine.“

“HTC One je osvojio još jednu međunarodnu nagradu i to pokazuje koliko unapređeni dizajn i korisničko iskustvo donose potpuno novu perspektivu u ovoj industriji” rekao je Ben Ho, direktor marketinga. “Nastavićemo da stvaramo inovacije i najkvalitetnije uređaje.”

B92 Test HTC One smartfona pročitajte ovde

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: