Anonymous pokreću medijski kanal

Nakon skretanja pažnje na sebe zbog hakovanja, kolektiv Anonymous je rešio da podigne uloge najavom da planira da pokrene sopstveni medijski kanal.

Tehnopolis

Izvor: Huffington Post

Nedelja, 21.04.2013.

16:22

Default images

Podružnica Anonymousa nazvana „Your Anon News“ sakupila je na internetu 54.688 dolara donacija kako bi pokrenula sajt.

Ova grupa trenutno kontroliše Twitter nalog @YourAnonNews Twitter feed koji broji više od milion osoba koji ga prate.

Samu grupu Anonymous teško je lokalizovati, a sudeći po Gabrijeli Kolman, jednom od čalnova kolektiva, svako može da bude deo Anonymousa i sve što je potrebno jeste da “se ljudi pronađu u ideologiji koja iza njih stoji”.

Medijski kanal bio bi posvećen izveštajima koje glavne medijske kuće ne zanimaju kako bi ljudima pružio vitalne informacije izdvojene iz političkih tračeva i ogovaranja poznatih osoba koji trenutno okupiraju medije.

„Your Anon News“ sajt bi trebalo da sakuplja udarne priče i postove na blogovima najboljih nezavisnih reportera na internetu. Međutim, sajt se ne bi samo ograničavao na sakupljanje priča, kolektiv planira da oko sebe sakupi i nezavisne novinare i reportere koji će učestvovati u važnim događajima i izveštavati o njima. Anonymous: Zatamnite net zbog CISPA-e

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: