Prvo okupljanje PHP programera u Srbiji

Udruženje PHP Srbija organizuje 28. aprila, sa početkom u 17 časova, okupljanje PHP programera, događaj koji ima za cilj jačanje veb zajednice u Srbiji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2013.

10:52

Default images

Prvi PHP Meetup u Beogradu predstavlja okupljanje namenjeno PHP programerima i veb entuzijastima u cilju međusobnog upoznavanja i razmene iskustva. Događaj organizuje nedavno formirano Udruženje PHP Srbija, grupa koja okuplja ljubitelje PHP-a u cilju kreiranja jake veb zajednice u Srbiji.

Na premijernom PHP MeetUp-u nastupiće Goran Rakić, programer koji se PHP-om bavi više od 10 godina, koji će pričati o dobroj praksi u razvoju komponentne biblioteke, Predrag Cujanović, suosnivač CyberTEC Security, pričaće o današnjoj veb sigurnosti i zaštiti korisnika dok će Milan Popović iz Udruženja PHP Srbija predstaviti udruženje i rezultate prve ankete o PHP programerima u Srbiji.

Događaj će se održati u prostorijama Kulturnog centra GRAD. Prisustvo događaju je besplatno, ali se svi zainteresovani prethodno moraju prijaviti.

Više informacija, kao i link za prijavu za prisustvo, možete pronaći OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: