Facebook lansirao App Center

Oko 600 aplikacija dostupno je u okviru App Center, novog Facebook projekta.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 08.06.2012.

10:03

Default images

U ovom centru nalaze se aplikacije mobilne i Timeline aplikacije, koje mogu postovati na Facebook kao i one za čije je logovanje potrebna Facebook autentifikacija. Sve trenutno dostupne aplikacije su besplatne.

App Center funkcioniše kao hub, ne prodavnica aplikacija, a iz Facebooka kažu da im nije namera da konkurišu postojećim prodavnicama kao što je Google Play ili App Store, već da usmeravaju saobraćaj ka njima.

Aplikacije su svrstane u nekoliko kategorija, a App Center je dostupan i u okviri Android i iOS FB aplikacija, kao i putem weba na facebook.com/appcenter.

Među aplikacijama koje su trenutno dostupne su i Nike+ GPS, Ubisoft Ghost Recon Commander, Stitcher Radio, Draw Something i Pinterest, a iz Facebooka kažu da će na ovom mestu biti samo one najkvalitetnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: