Kućište novog iPhonea od tečnog metala

Poslednje dve generacije iPhonea izgledaju identično, zato se očekuje da šesta donese novi dizajn i moguće nove materjale piše CNN.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.04.2012.

10:02

Default images

Prema pisanju korejskog sajta IT News, iPhone 5 (kako se pretpostavlja da će se zvati novi iPhone), može biti obložen tečnim metalom.

"Novi iPhone mora da se izdvoji iz mase", rekao je Kris Džones, analitičar kompanije Canalys, koji smatra da je promena materjala jedna od verovatnih mogućnosti.

Tečni metal je legura nekoliko različitih metala, a već se koristi u Apple proizvodima poslednjih, piše CNN, za različite delove. Sada bi cela "šasija" mogla biti izrađena od njega.

Novi iPhone se, prema poslednjim informacijama koje prenosi Mashable, očekuje u oktobru, a trebalo bi da ima podršku za 4G.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: