Yahoo imenovao tri člana u Upravni odbor

Kompanija Yahoo je objavila da je imenovala tri člana u svoj Upravni odbor, ne popustivši pred zahtevima američkog investicionog fonda - TP (Third Point) koji je predložio četiri kandidata.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2012.

10:36

Default images

Tri nova člana Upravnog odbora su rukovodilac American Expressa Džon Hejs, Piter Ligvori - bivši rukovodilac Discavery Communicationsa i nekadašnji član uprave FBN-a (Fox Broadcasting Network), kao i Tomas MekInernej iz grupacije IAC (InterActiveCorp) navedeno je u saopštenju Yahooa.

Yahoo je saopštio i da je predložio prihvatanje jednog od kandidata istaknutog od strane TP-a, zajedno s ostalima novoizabranima koje bi prihvatile obe strane.

Ta kompanija je, međutim, optužila čelnika i osnivača TP-a Daniela Loeba za sprečavanje bilo kakvog sporazuma odbijanjem da povuče zahtev za četiri mesta u Upravnom odboru, osim ako on sam ne bude izabran da bude u njemu, preneli su francuski elektronski mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: