iPhone 5 će imati 4-jezgarni procesor

Analitičar investicione banke Morgan Stanley procenjuju da će novi iPhone, koji bi se na tržištu mogao pojaviti u drugoj polovini ove godine, raditi na četvorojezgarnom Qualcomm procesoru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.01.2012.

10:26

Default images

Osim toga, a na osnovu nedavnog putovanja u Aziju, Keti Haberti, analitičarka ove kompanije, rekla je da će novi iPhone biti tanji, a da treća generacija iPada stiže u prvoj polovini 2012.godine, prenosi Apple Insider, najverovatnije krajem prvog kvartala.

Ona je rekla da nema puno detalja o novom iPhoneu, ali da veruje da će uređaj biti spreman do kraja drugog kvartala. Osim tanjeg uređaja, što će Appleu omogućiti novi paneli koje koristi, ali i da Apple razmatra koriščenje novog materjala za kućište iPhonea.

"Ono što je sigurno, a vezano za iPhone 5, je da sz Apple i njihovi dobavljači pozitivno iznenađeni potražnjom za iPhoneom 4S, što im da je samopouzdanje za dobru prodaju iPhonea 5 kasnije ove godine", rekla je Hiberti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: