Šta će Apple prvo predstaviti 2012?

Američki mediji prenose da će krajem januara Apple održati konferenciju za novinare u Njujorku.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 03.01.2012.

10:26

Default images

Iako je već "vreme" za novi iPad, sve dosadašnje glasine govorile su o prvim mesecima 2012. godine, All Things D prenosi da u Njujorku neće biti predstavljen nikakav hardver, samim tim ni očekivani iPad 3 ni Apple TV.

Prema njihovim saznanjima, u organizaciji događaja učestvuje Edi Kju, koji je u Appleu zadužen za medijske platforme, kao što su iTunes Store, App Store, iBookstore, iAd i iCloud, pa se očekuje neka novina vezano za njih.

Pojedini mediji ovu tvrdnju potkrepljuju i činjenicom da Apple nikada nije predstavljao novi hardver u Njujorku, obično je to Kupertino, ili San Francisko, kao u slučaju poslednja dva iPada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: