Beograd dobio još jedan internet park

Kao deseti po redu u Beogradu, ali i prvi ove godine, Tašmajdanski park postao je Telenor internet park.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 08.07.2011.

13:35

Default images

Internet za sada funkcioniše samo u jednom delu, ali su iz Telenora obećali da će ceo park biti pokriven tokom sledeće nedelje, a građani će moći da besplatno koriste internet u ovom parku u naredne dve godine.

Jedan od predstavnika gradske vlasti na današnjem zvaničnom otvaranju bila je i pomoćnik gradonačelnika Beograda, Tatjana Pašić, koja je rekla da je ponosna što je Beograd prvi po broju internet parkova među evroskim prestonicama i istakla da je njihova želja da građani mogu u svakom momentu povežu i pristupe neophodnim informacijama.

Da je danas nemoguće zamisliti život bez interneta rekao je i Miroslav Čučković, član Gradskog veća, koji je rekao da "Telenor, zajedno sa gradskom upravom, nastoji da on bude dostupan svima.

U Srbiji je do sada otvoreno 27 internet parkova, koji su, prema rečima Ane Krstić, jedan od najdražih društveno odgovornih projekata Telenora, koji će brinuti o opremi postavljenoj na Tašmajdanu, a gradske vlasti će obezbediti da park bude dobro osvetljen i uređen, rečeno je danas na otvaranju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: