Nema više pozivnica za Google +

Zbog ogromnog interesovanja za svoj novi servis, društvenu mrežu Google +, ova kompanija ukinula je mogućnost slanja pozivnica.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2011.

11:55

Default images

Iako je najpre planirano da pozivnice šalju samo članovi Google tima, i drugi korisnici dobili su mogućnost slanja pozivnica svojim kontaktima. Međutim, broj zainteresovanih je bilo toliko velik, da je Google morao da je ukine.

"Moramo ovo raditi pažljivo, kontrolisano. Hvaka vam svima na interesovanju", napisao je Vik Gundotra iz Googlea, naglašavajući da se radilo o neverovatnom broju zahteva.

Iako mnogi govore o sjajnom početku, i početno interesovanje povezuju sa sigurnim uspehom servisa u budućnosti, ne treba zaboraviti da je još jedan Google servis, sada već ugašeni Wave, bio jako popularan u početku, čak su se pozivnice prodavale na eBayu.

Da li ste i vi uspeli da dobijete pozivnicu u međuvremenu? Kakvi su vaši utisci o servisu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: