HTC Wildfire dobio Froyo

Pre par dana, HTC je pustio OTA (Over The Air) Froyo (Android 2.2) update za Wildfire, svoj entry level model smartphonea nove generacije.

Izvor: Benchmark

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 24.12.2010.

15:54

Default images

Naši korisnici, kod kojih je ovaj smartphonen postao vrlo popularan zahvaljujući svom velikom spisku mogućnosti uz umerenu cenu, mogli su da preuzmu update zajedno sa ostalim korisnicima širom sveta.

Froyo donosi unapređenja po pitanju brzine i stabilnosti, USB tethering, mogućnost instalacije aplikacija na SD karticu, podršku za Activesync sa Exchange-om, višejezičnu tastaturu, Wi-Fi hotspot tethering, kao i mnogo drugih poboljšanja

. Od funkcija koje su "jači" telefoni dobili uz 2.2, za Wildfire su izostali Live Wallpaper i Flash podrška, zbog ipak skromnijih performansi telefona

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: