HTC Hero najbolji u 2009.godini

Nosilac titule "Best of the Best" u kategoriji mobilnih telefona koji su se ove godine pojavili na našem tržištu je telefon kompanije HTC, i to model Hero.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 29.12.2009.

18:22

Default images

Ovu titulu je, prema izboru Mobilnog magazina, zaslužio između ostalog i zato što je odlično promovisao Android operativni sistem, ali i zato što objedinjuje napredne funkcije i jednostavnost korišćenja u jednom aparatu.

Snežana Rosić, predstavnica kompanije HTC, složila se sa ovim izborom, a ujedno je najavila još bogatiju ponudu za sledeću godinu.

Osim ove, dodjeljene su još neke nagrade, te je najveći "Mainstreamer" Nokia 6700 Classic, LG BL40 Hot Chocolate nosilac je titule "Fashion Star", dok je za multimediju, prema izboru ovog časopisa, telefon Samsung M8910 Pixon12, koji je u toj kategoriji pobedio modele Nokia 5800 XpressMusic, Sony Ericsson W995, LG Viewty Smart i Samsung I8000 Omnia II.

Pored ove, Samsung modeli su pobedili u još dve kategorije, i to u kategoriji „All-rounder“ Samsung S8000 Jet i model Samsung S3650 Corby, koji je poneo priznanje u kategoriji „Simple and Effective“.

Iako nominovan u više kategorija, SE je pobedio samo u jednoj -„The Business Tool“, i to modelom Sony Ericsson Xperia X1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: