Vip poželeo dobrodošlicu milionitom korisniku

Vip mobile je danas objavio da je dostigao broj od milion aktivnih korisnika. Za samo 20 meseci poslovanja, Vipov udeo u tržištu telekomunikacija je premašio 10%.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 03.04.2009.

16:33

Default images

"Veoma smo ponosni što od danas Vipova zajednica okuplja milion korisnika", rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip. "Ovo znači da su građani prepoznali Vip kao pravu i sigurnu alternativu na tržištu. Od samog početka Vipov tim se trudio da zadovolji potrebe korisnika, a ovaj uspeh potvrđuje da smo odlično obavili svoj posao. Milion korisnika je, takođe, velika motivacija za dalji napredak."

Milioniti korisnik je 30. marta posetio Vipov centar u Kragujevcu sa namerom da zasnuje postpejd ugovor. Reč je o Bojani Gvozdenović, dvadesetdevetogodišnjoj agentkinji za nekretnine, koja kaže da joj se Vip dopada zato što ima najbolju ponudu na tržištu, uključujući i odlične telefone po povoljnim cenama, atraktivne tarifne pakete i stalne promocije. "Uopšte me ne čudi što su u kratkom roku pridobili milion korisnika, a ja im želim da što pre ostvare još milion", rekla je Bojana.

U želji da obeleži prvih milion korisnika, Vip će novim postpejd pretplatnicima od sutra ponuditi dvostruku dobit. Najpre će, iz raznovrsne ponude moći da izaberu jedan od odličnih telefona za samo jedan dinar, među kojima su Samsung J700, Sony Ericcson W320 ili Vip V528 sa Bluetooth slušalicom. Uz to će, kao specijalni poklon, sve dok traju zalihe, svaki novi postpejd korisnik dobiti i potpuno besplatan pripejd paket sa telefonom i SIM karticom: ultra tanki Vodafone 231 sa ekranom u boji i polifonim melodijama. Biće to savršen poklon za prijatelja ili člana porodice.

Svi pripejd korisnici će od sutra uživati u prednostima promocije koja važi do kraja godine: novi i postojeći pripejd korisnici koji uplate dopunu od samo 100 dinara ili više, dobiće besplatno 1000 dinara kredita za nacionalne pozive, kao i 1000 SMS poruka i 1000 MMS poruka, sve u okviru Vip mreže. Sa svakom novom dopunom stiče se pravo na novi bonus, i tako sve do kraja godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: