Novi redizajnirani Google Photos servis

Google je najavio novi, redizajnirani Google Photos servis, koji nudi neograničeni skladišni prostor za fotografije i video fajlove, a sve ovo je - besplatno!

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Četvrtak, 28.05.2015.

21:52

Default images

Rezolucija je limitirana na 16 megapiksela za fotografije i 1080p za video. Photos će biti dostupan za Android, iOS i web, a uključuje i dosta drugih korisnih funkcija.

Organizovanje je još jedna funkcija koja je karakteristična za Photos. Google će analizirati fotografije i automatski će ih sortirati u grupe. Ovo organizovanje fotografija omogućava Google-u da svoje sposobnosti pretraživanja iskoristi na najbolji način. Kompanija je demonstrirala kako je moguće pretraživati specifične momente u fotografijama. Google iz Photos aplikacije omogućava i lakše deljenje fotografija. Photos će omogućavati deljenje grupe fotografija, bez potrebe da onaj koji ih prima poseduje aplikaciju.

Lansiranjem Photos servisa, Google konačno zaobilazi potrebu za Google+ servisom. Fotografije su uvek bile najjača strana ove društvene mreže, ali će Photos sada korisnicima omogućiti da najbolje koriste servis bez logovanja na Google+.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: