Call of Duty Championship 2015: Najzanimljiviji detalji

The Call of Duty Championship 2015 je održan tokom vikenda u Los Anđelesu, a sada možete da vidite sažetak najboljih trenutaka sa ovog događaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

18:21

Default images

Na takmičenju je pobedio tim pod nazivom Team Denial, i osvojio glavnu nagradu od 400.000 dolara.

Video koji možete pogledati sastavio je korisnik YouTube-a sa nikom Arekkz Gaming, i u njemu možete da vidite najbolji prikaz veština sa turnira. Sve u svemu, ukupno 32 najbolja tima iz sveta su se okupili kako bi se borili za prilično velike nagrade. Video uključuje snimke timova Epsilon, Strictly Business, Faze Black, TCM i Below Zero, i pokazuje nam zašto su oni zaslužili da imaju mesto među najboljima.

Podsetićemo vas, Call of Duty: Advanced Warfare je nedavno dobio Ascendance DLC za Xbox konzole, a uskoro će stići i za računar.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: