Apple kupuje vaš Android telefon i daje vam iPhone

Iz Applea su došli na ideju da otkupe Android telefone od korisnika i u zamenu im daju poklon karticu koju mogu da zamene za iPhone ili iPad uređaj.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

14:50

Default images
Beta / AP Photo/Alexander F. Yuan / The Hershey Company

Kompanija je i ranije imala sličnu akciju ali u okviru sopstvenih proizvoda, međutim, sada su je proširili i na telefone i kompjutere drugih proizvođača.

Ova akcija će biti dostupna korisnicima u Ujedinjenom Kraljevstvu i u nekim delovima Evrope i Amerike.

Kupci će moći da odnesu svoj telefon ili kompjuter u neku Apple prodavnicu gde će odmah proceniti njihovu vrednost na osnovu koje će i dobiti poklon karticu sa kojom odmah mogu da kupe neki od Apple uređaja.

Program “reciklaže” će imati i neka pravila.

Telefon koji neko želi da proda treba da bude u dobrom stanju, a osoba koja ga prodaje mora da bude starija od 18 godina.

Pre nego što krenu u prodavnicu, kupci mogu da provere da li njihovi uređaji ispunjavaju tražene uslove tako što će posetiti Appleov sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: