Ovih 10 sjajnih igara je vredelo odigrati ove godine

Koje ste video igre najviše igrali tokom ove godine?

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 21.12.2014.

19:33

Default images

Tokom 2014. videli smo mnogo sjajnih igara za sve platforme. Ovo je jedan od mogućih izbora za najzanimljivije. Koji je vaš?

Call of Duty: Advanced Warfare

Ako ni zbog čeg drugog, čisto da imate argumente da i dalje tvrdite kako je Battlefield bolji. Ali šalu na stranu, ovogodišnji COD je najbolji u nekoliko proteklih godina. Donosi zabavnu (iako plitku) priču, ali i zabavniji multiplayer te Kevina Spejsija koji na trenutke podseća na svoju puno opakiju ulogu Frenka Andervuda. Naravno, tu je i gomila futurističkog oružja i opreme, čega se ne bi postideo ni Majkl Bej.

Destiny

Još jedna igra iza koje stoji Activision. Svemirska pucačina nudi puno toga, a kada su u pitanju konzole, uz Call of Duty je najprodavaniji naslov ove godine. Studio Bungie napravio je SF sagu koja se razvija i polaže temelje za vrlo dugotrajnu budućnost.

Far Cry 4

Najnoviji Far Cry nastavlja u dobrom smeru svog prethodnika, a ovaj vas put smešta u vizuelno spektakularno okruženje Himalaja - okruženje koje vas poziva da radite šta god želite dok obavljate misije u sopstvenom ritmu.

Alien: Isolation

Igra koja prati atmosferu i dizajn originalnog fima, pa i računare onog vremena. U horor igri ste u ulozi ćerke Elen Ripli, a uz Aliena se javljaju i drugi neprijatelji. Savršeno za prave fanove.

Football Manager 2015

Fudbalski menadžeri već neko vreme mogu da uživaju u najnovijoj neverovatno detaljnoj simulaciji vođenja tima i kluba. Dok gledate utakmicu koju ste postavili, igrači na terenu izgledaju realističnije, zahvaljujući motion-capture snimanju pravih fudbalera. Novi nastavak još dublje ulazi u sve pore fudbalskog sveta, ali je i puno teži.

Titanfall

Još jedna futuristička pucačina fokusirana je na multiplayer igranje, ali donosi mnogo skakanja po zgradama, ali i upravljanje velikim robotima Titanima. Puno zabave, koja će zadovoljiti povremene igrače, ali i one koji satima uživaju u pucačini.

Povratak Wolfensteina

Wolfenstein: The New Order pita se šta bi bilo da su nacisti pobedili u Drugom svetskom ratu. Ta paralelna vizija sveta 1960-ih pred vas će staviti težak zadatak kroz koji se morate probiti oružjem, ali ovog puta nije bitno samo da držite prst na okidaču. Treba da pripazite na ograničenu količinu municije, a zabavna je opcija što kroz misije možete jurišati s oružjem u svakoj ruci.

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Bilbo Bagins je poslednjim filmom zaključio svoju hobitsku priču, ali ako vam nije dovoljno Međuzemlja, svakako odigrajte Shadow of Mordor u kojem ćete svet istraživati kao izmučeni Talion uz vizuelno zanimljive borbe, koje podsećaju na aktuelne Batman igre. Radnja je smeštena između Hobita i Gospodara prstenova.

FIFA 15 ili PES 2015

I nakon ove godine ostaće dovoljno materijala da do sledećih nastavaka raspravljamo koja je fudbalska simulacija bolja. Ovogodišnji PES je ostvario velik napredak i puno je verniji fudbalskoj igri, ali i FIFA se dostojno meri s Konamijevom igrom, a nudi i puno više. Poput gomile licenciranih igrača i liga te engleske Premier lige sa svim stadionima i grafike koja izgleda fantastično. Naravno, bez srpske reprezentacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: