Samsung: Da li ste spremni za 3. septembar?

Naglašavajući važnost rukopisa, posebno kod razvoja deteta, Samsung je objavio novi tizer video za njihov Unpacked događaj koji je zakazan za 3. septembar.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Petak, 22.08.2014.

19:46

Default images

Međutim, video ne nudi apsolutno ništa u vezi sa Samsungom Galaxy Noteom 4, koji bi trebalo da bude predstavljen na ovom događaju.

Umesto toga, kompanija naglašava prednosti pisanja i tvrdi da je to razlog zašto su predstavili S Pen u originalnoj Galaxy Note seriji.

S obzirom da još nema zvaničnih podataka u vezi sa specifikacjama, ostaje nam da se i dalje oslanjamo na specifikacije koje tvrde da će Note 4 posedovati 5.7-inčni QHD 1.440 x 2.560 displej sa 515 piksela po inču, 3GB RAM-a i quad core Snapdragon 805 procesor.

Spominje se i ISOCELL senzor od 16 megapiskela, koji je prisutan na modelu Galaxy S5 kao i moguće prisustvo čitača otiska prstiju i monitora otkucaja srca, ali i poboljšana podrška za S Pen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: