HP-ov pametni sat mogao bi da posrami konkurenciju

Kako ne bi propustio svu zabavu, HP je upravo najavio svog igrača na polju pametnih satova – i upitanju je porpilično interesantan proizvod koji bi mogao da posrami konkurenciju.

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Subota, 02.08.2014.

15:33

Default images

Kompanija se udružila sa dizajnerom Majklom Bastijanom kako bi stvorili luksuzni dizajn koji bi mogao da iz mode izbaci Motorolin pametni sat Moto 360 koji je pobrao hvalospeve mnogih iako još nije u zvaničnoj prodaji.

Sat je dizajniran kako bi odavao unutrašnjost luskuznog automobila i dolazi sa dve narukvice.

HP tvrdi da će sat korisnicima slati obaveštenja u vezi sa porukama, mejlovima, pozivima i sličnim notifikacijama, a uz pomoć njega biće moguće kontrolisati i muziku.

S obzirom da je HP bio zadužen za sve tehnološke detalje, sat bi trebalo da poseduje sopstveni operativni sistem umesto Googleovog Android Weara, koji je bio izbor mnogih drugih proizvođača.

Kompanija takođe tvrdi da će postojati i standardne aplikacije za pametni telefon koje će moći da se skinu na iOS i Android uređaje.

Moto 360 - novi video otkriva detalje

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: