LG Flex 2 će imati „jedinstvenu misterioznu funkciju“

LG Flex 2 bi trebalo da se pojavi početkom 2015. godine sa „jedinstvenom misterioznom funkcijom“ koja će biti još uzbudljivija od „plastike koja se sama popravlja“ prisutne na modelu LG Flex.

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Ponedeljak, 19.05.2014.

18:52

Default images

Ova informacija stiže od Twitter dojavljivača @evleaks tako da ne postoji previše detalja u vezi sa misterioznom funkcijom.

Ovaj isti izvor je ranije objavio da će ovaj smartfon biti prvi Android Silver uređaj – u pitanju je projekat koji bi trebalo da zameni Nexus liniju.

Vrlo je moguće da su LG Flex 2 i Android Silver zapravo jedan te isti uređaj koji bi na tržištu trebalo da se pojavi 2015. godine.

Ranije spekulacije spominjale su da bi prvi Android Silver uređaj trebalo da bude baziran na 64-bitnoj arhitekturi tako da bi upravo to moglo da predstavlja „novu misterioznu funkciju“.

Originalni LG Flex posedovao je zakrivljeni ekran i uprkos visokoj ceni, bio je dobro primljen kod kritike.

Jedna od mana bio je 720p displej, koji bi mogao da bude nadograđen sa novom verzijom, ali bolji ekran nikako se ne može klasifikovati kao „jedinstvena funkcija“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: