Internet Explorer stiže na Android?

Microsoftov Internet Explorer, u nekom od aktuelnih izdanja, trenutno koristi 59,19 posto svih vlasnika desktop računara na svetu, a u toj kompaniji navodno razmišljaju i o izdanju za Android

Tehnopolis

Izvor: Tportal

Četvrtak, 06.03.2014.

08:50

Default images

Navodno bi se aplikacija pridružila izdanju za Xbox, objavljenom u novembru prošle godine. Bio bi to jedan od daleko najvećih projekata sektora zaduženog za mobilne aplikacije.

Međutim, treba imati na umu kako je reč o glasini koja verovatno nema ozbiljnijeg utemeljenja, niti je izgledno da bi mogla da se ostvari u skorije vreme, barem kako stvari sada stoje.

Međutim, taj potez ne bi bio bez rezona - Googleov operativni sistem dominira pametnim telefonima i tabletima širom sveta pa bi prisutnost IE-a na tržištu koje broji više od milijarde uređaja mogla biti korisna, piše Neowin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: