Galaxy S5 stiže uskoro i to sa ozbiljnim performansama?

Najnovije glasine tvrde da će naslednik modela Galaxy S4, znatno moćniji Galaxy S5 imati prilično nestvarne performanse kao i da će biti predstavljen svega 10 meseci nakon što je S4 ugledao svetlost dana.

Tehnopolis

Izvor: Cnet

Ponedeljak, 02.12.2013.

19:30

Default images

Sudeći po sajtu iz Koreje, koji je do informacija došao iz „izvora iz industrije“, proizvodnja modela Galaxy S5 mogla bi da počne u januaru kao i da bi novi model trebalo da ima Android KitKat operativni sistem.

Iako se ovo čini kao prilično čudan plan, s obzirom da vlasnici još nisu stigli da provedu ni celu godinu uz svoj Galaxy S4 uređaj, Samsung poseduje resurse da napravi bilo što i to u velikim brojevima i nije mu problem da našteti prodaji prethodnog modela.

Neimenovani izvori tvrde da će Galaxy S5 biti dostupan u verrziji sa plastičnim ali i metalnim kućištem, da će posedovati 64-bitni procesor, 3GB RAM-a, kameru od 16 megapiksela kao i 4.000mAh bateriju koja bi trebalo da napaja 5-inčni fleksibilni ekran sa 560 piksela po inču.

Samsung nije želeo da komentariše ove glasine, ali sasvim je sigurno da vlasnici modela S4 neće biti previše srećni ako njihov premijum telefon dobije moćnijeg naslednika u tako kratkom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: