Sony Xperia Z, ZL, Z Ultra, Z1 i Tablet Z dobijaju Kit Kat

Pojedini proizvođači već su počeli da objavljuju liste uređaja koji će dobiti novu verziju Androida 4.4, a sada je i Sony objavio koji će uređaji dobiti novu verziju ovog operativnog sistema.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Petak, 08.11.2013.

19:41

Default images

Sudeći po kompaniji, apdejt mogu da očekuju vlasnici uređaja iz Xperia Z linije ali Sony nije objavio kada će se to tačno desiti ali se očekuje da to neće biti u toku 2013. godine.

Među uređajima koji će dobiti Android Kit Kat nalaze se Xperia Z, Xperia ZL, Xperia Tablet Z, Xperia Z Ultra i Xperia Z1.

Ovo je samo deo uređaja i lista uređaja će najverovatnije biti proširena s obzirom da je Sony opisao ovo kao „prvu polovinu Xperia proizvoda koji će dobiti nadogradnju na Android 4.4“.

Bilo bi pravo iznenađenje ukoliko modeli Xperia ZR i Xperia SP ne budu na proširenoj listi.

Saznajte više o modelima iz Sonyjeve Xperia Z linije:

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z Tablet

Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: