Bivši šefovi HTC-a predstavili Kazam telefone

Bivši šefovi kompanije HTC, Majkl Kombis i Džejms Etkins, predstavili su svoj novi brend pod nazivom Kazam i pet smartfona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 07.11.2013.

11:24

Default images

Linija mobilnih Kazam koristi operativni sistem Android. Svaki od njih dolazi sa promenljivom baterijom, microSD podrškom, dva slota za SIM kartice i tehničkom podrškom, ali kompanija Kazam još uvek nema sopstvene aplikacije.

"Stalo nam je do lepih iskustava naših kupaca. Želimo da budu srećni zauvek sa našim uređajima. Verujemo da je lepo iskustvo važno kao i tehnologija. Bićemo uz vas kad god smo vam potrebni", saopštila je kompanija Kazam.

Kupci koji slome ekran u periodu od godinu dana mogu poslati svoj uređaj na besplatnu zamenu i popravku.

Ponuđena je i usluga Kazam Rescue, koja omogućava zaposlenima kompanije popravljanje softverskih grešaka na daljinu.

Kazam Thunder je najnapredniji u svojoj porodici, a dobio je quad-core procesor. Ispod njega je Kazam Trooper, koji ma dual-core procesor.

Uskoro će saopštiti kada će početi prodaja mobilnih, na kojim tržištima i po kojoj ceni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: