Pressy - Android kontroler koji bi svako poželeo

Pressy je ostvario svojevrsan rekord time što je za manje od 24 sata uspeo da na Kickstarteru sakupi sredstva potrebna njegovim kretorima da započnu njegovu masovnu proizvodnju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 30.08.2013.

16:55

Default images

U pitanju je mali džek koji se ubacuje u slot za slušalice bilo kog Android uređaja i koji korisnicima omogućava da njegovim kliktanjem obavljaju veliku broj funkcija na telefonu.

Tako recimo, jedan klik može biti iskorišćen za slikanje, dva klika mogu biti iskorišćena kako bi obavili check in i slično.

Uređaj uz pomoć posebne aplikacije nudi veliki prostor za modifikaciju i izbor klikova, a moguće je čak koristiti njegove funkcije čak i kada su u slotu slušalice - uz pomoć „play“ dugmeta.

Za razliku od drugih projekata na Kickstarteru, Pressy bi, sudeći po njegovom kreatoru Nimrodu Beku, trebalo da bude dostupan za svega nekoliko meseci.

Osnovni set biće dostupan po ceni od 17 dolara dok će Pressy sa posebnom futrolom koja se može nositi kao privezak za ključeve koštati 15 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: