Bluetooth tastatura koja staje u vaš džep

Prenosna Bluetooth tastatura nazvana myType, čija kampanja traje na srevisu Kickstarter, omogućiće vam da se posvetite poslu, gde god da se nalazite.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Nedelja, 07.07.2013.

09:11

Default images

Tastaturu myType je dizajnirao Brunn W. Roysden, a ona se može bez problema presaviti i stati u džep. Sa kompatibilnim uređajima se spaja putem Bluetootha, a to su iPhone, druga i treća generacija iPada, iPod Touch, kao i tablet kompjuteri sa operativnim sistememima Windows 8 i Android (sa HID podrškom).

Ova tastatura korisnicima nudi optimalnu funkcionalnost kao i tastatura za desktop kompjutere. Kada nije savijena, tastatura je duga 30 cm, a ima USB port za punjenje. Njena baterija traje osam sati, a otporna je na vodu. Njen maksimalan domet je 10 metara.

Tastaturu će biti moguće nabaviti u crnoj, beloj, plavoj i roze boji. Cilj kampanje na Kickstarteru, koja traje još mesec dana, bilo je prikupljanje 10.000 dolara, a već sada je ta suma udvostručena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: