Samsung pravi vodootporan Galaxy S4

Najnovija vest iz Samsunga glasi da kompanija planira na tržište da plasira smartfon Galaxy S4 koji je otporan na vodu i prljanje.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 29.04.2013.

08:52

Default images

Južnokorejska kompanija planira da u nekoliko sledećih sedmica predstavi izdržljiviju verziju Galaxyja S4. Samsungov smartfon će imati jaku konkurenciju koja se ogleda u drugim čvrstim telefonima na tržištu, a jedan od njih je Sony Xperia Z.

Očekuje se da će Samsung kupcima ponuditi i mini verziju Galaxyja S4, kao što je bio slučaj sa Galaxyjem S3 prošle godine.

Galaxy S4 će imati quad-core procesor za britansko tržište, dok će na ostalim imati octa-core čip, međutim, primetne razlike neće biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: