Yahoo započeo "prolećno čišćenje"

Yahoo koji je sada zvanično tehnološka kompanija, objavio je prolećnu kampanju čišćenja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 02.03.2013.

13:04

Default images

Baš kao i Google, Yahoo je počeo da gasi brojne dodatke, a prema obaveštenju te kuće, reč je o BlackBerry aplikaciji, avatarima, aplikaciji za pretragu, Sports IQ i Massage Boards.

Iako će biti zatvoren Message Boards sajt, individualne poruke na sajtovima poput Yahoo!Finance i Yahoo! Fantasy Sports, ostaće aktivne.

BlackBerry korisnici moći će i dalje da koriste aplikaciju, ali neće biti dostupna za download posle 1. aprila.

Mnogi od ovih proizvoda potpuno su nepoznati široj javnosti. Recimo, Yahoo Avatars kako ime sugeriše, omogućava da napravite sopstveni avatar, a zatim ga premestite na Facebook ili Twitter.

Yahoo Clues, nikada nije izašao izvan beta verzije i omogućava da analizirate trendove u pretrazi kako biste saznali koji sajtovi su najpopularniji danas.

Prema izjavi Džeja Rositera izvršnog potpredsednika za platforme, kompanija pravi ove promene “kako bi izoštrila fokus”.

Evo pune liste proizvoda koji od sledećeg meseca više neće postojati:

Yahoo! Avatars
Yahoo! app for BlackBerry
Yahoo! Clues (beta)
Yahoo! App Search
Yahoo! Sports IQ
Yahoo! Message Boards website
Yahoo! Updates API

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: