Istorija mobilnih telefona u jednoj slici

Lako je zaboraviti, ili većina jednostavno želi da zaboravi prvobitne telefone, njihovu nezgraponost, dugmiće i dizajn. Japanski internet provajder NTT DoCoMo rešio je da oda počast svim dostignućima mobilne tehnologije.

Izvor: B92

Kako bi proslavila 20 godina postojanja, kompanija NTT DoCoMo odličila je da napravi izložbu mobilnih telefona od 1987. do 2012. godine u okviru Nedelje dizajnera u Tokiju.

U pitanju je ogroman prikaz 611 telefona koji jasno pokazuju razvoj mobilne telefonije tokom godina.

Motorola je 2004. godine lansirala model Razr koji je započeo trend telefona na preklapanje da bi potom 2007. Apple predstavio iPhone što je proizvođače nateralo da porazmisle o telefonima sa ekranima na dodir koji zauzimaju celu površinu uređaja.

Vesti

LoL: Should you play? Trundle - The Troll King?

Budući da su top tenkovi izuzetno jaki, trenutno, u League of Legends svetu, odlučili smo da u ovonedeljnoj epizodi „Should you play?“ upravo posvetimo pažnju jednom, specifičnom tenku – Trundle šampionu. Kao i uvek, razloge za ovaj izbor ćemo obraditi u ovom tekstu, kao i njegove mane i vrline, protiv koga je jak i slab i uopšteno ćemo govriti o kralju trolova.

Vesti sreda 27.04. 22:18 Komentara: 7
strana 1 od 1449 idi na stranu