Google Play smešten u toolbar

Ukoliko ste se logovali na svoj Gmail od jutros mogli ste primetiti novu stavku u toolbaru - Play.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2012.

09:49

Default images

Da vam pomogne da ga uočite Google mu je dodelio i oznaku New (Novo), a radi se o novoj-staroj onlajn prodavnici koja je nastala kada je Google odlučio da objedini Android Market sa svojim lokacijama za prodaju muzike, knjiga i filmova.

"Google Play je jedna stanica za svu vašu omiljenu zabavu", kažu iz Googlea, "sa preko 450.000 aplikacija, milionima pesama i knjiga i hiljadama filmova, Google Play ima po nešto za svakoga od vas", rečeno je ranije u zvaničnom saopštenju.

Sve što kupite u ovoj prodavnici sa, na primer, vašeg Android telefona, moći ćete da čitate ili pogledate na webu, na adresi play.google.com, i u tome je lepota clouda, kažu iz ove kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: