Telenor redizajnira svoje prodavnice

Telenor Srbija je rešio da redizajnira svoje prodajne objekte, kako bi kupcima omogućio lakši uvid u svoju ponudu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.10.2011.

14:08

Default images

Novi koncept prodavnica podrazumeva više izloženih uređaja i jasnu podelu proizvoda po vrstama ponude, kažu iz ove kompanije.

Osim toga, najavljeno je i proširenje prodajne mreže u Srbiji, a sve prodavnice, i Telenor i partnerske, imaće isti dizajn.

Marek Slačik, direktor marketinga i prodaje Telenora, rekao je da proširenje ponude stvara potrebu za drugačijim pristupom dizajnu prodavnica, kako bi se kupcima omogućilo da izaberu pravi proizvod u skladu sa svojim potrebama.

Ukoliko vas zanima kako će Telenor prodavnice ubuduće izgledati, možete pogledati novu pilot prodavnicu u Starom Merkatoru, koja je otvorena danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: