Yahoo izašao iz trke za Hulu

Hulu, servis koji nudi video na zahtev, mogao bi da se nađe u rukama kompanija Google, Amazon i Dish Network, a jedan od prvobitno zainteresovanih kupaca, Yahoo, odustao je od kupovine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.10.2011.

13:25

Default images

Potencijalni kupci predložili su različite aranžmane i izašli sa različitim ponudama prošle nedelje, a Business Insider prenosi da najviša ponuda, 1,9 milijardi dolara, dolazi iz kompanije Dish Networks.

Wall Street Journal saznaje da se Yahoo povukao iz procesa jer se trenutno sama kompanija nalazi pred donošenjem važnih strateških odluka.

Potencijalni ponuđači nisu želeli da daju zvanične komentare o kupovini servisa koji je trenutno u vlasništvu kompanija News Corp., Walt Disney Co., Comcast Corp. i Providence Equity Partners.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: