Google + ima 43 miliona korisnika

U samo nedelju dana od kada je postao zvanično dostupan Google Plus je uspeo da privuče veliki broj korisnika.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.09.2011.

11:56

Default images

Kompanija Experian Hitwise objavila je podatak da je Google sa 1,1 milion korisnika u Americi prošle nedelje sada dospeo na čitavih 15 miliona korisnika, i to samo računajući posete sa računara, mobilne aplikacije nisu uračunate.

Sa liste najposećenijih sajtova u kategoriji foruma i društvenih mreža ove kompanije, Google Plus je za nedelju dana prešao sa 54. na 8. mesto.

Analitičar Pol Alen daje procenu i globalne statistike, po kojoj Google + trenutno ima 43,4 korisnika, a čak trećina se mreži priključila u poslednjih nekoliko dana.

Svi 43 miliona korisnika, ukoliko je procena tačna, od sada imaju mogućnost da dele sa svojim prijateljima krugove koje su napravili.

"Od danas možete delliti svoje omiljene krugove sa drugima. Pa ukoliko imate odličan krug fotografa ili poznatih ličnmosti, na primer, možete ga podeliti sa svojim prijateljima", rekao je Oven Preter, iz Google + tima.

Više o novoj opciji možete saznati u priloženom videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: