Skype adapter za fiksni telefon

Kako bi izašao u susret onima koji žele da obavljaju besplatne ili jeftine pozive, a preferiraju tradicionalne uređaje, Skype je predstavio adapter za fiksni telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2011.

12:22

Default images

"Mnogi danas i dalje koriste svoj fiksni telefon kao primarno sredstvo komunikacije. Ako ste među njima, biće vam drago da čujete da od sada možete imati istinsko Skype iskustvo na vašem postojećem uređaju", kaže se u zvaničnom saopštenju povodom izlaska adaptera za telefon.

FREETALK Connect-Me omogućava da Skype pozive obavljate na tradicionalan način, a sve što je potrebno je povezati telefon, fiksnu liniju i internet na adapter, nakon čega je moguće pozivanje i primanje Skype poziva na uobičajen način - sa Skype kontaktima besplatno, sa ostalima po pristupačnim cenama.

Adapter omogućava čuvanje do sto brojeva, košta 39,99 dolara, a ne ometa obavljanje regularnih poziva putem fiksne telefonije.

Promo video možete pogledati u nastavku, a dodatne informacije na zvaničnom blogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: