Facebook ima 700 mil. korisnika?

Prema pisanju portala SocialBakers, Facebook se bliži cifri od 700 miliona korisnika, sa najvećim rastom broja korisnika u Brazilu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 01.06.2011.

14:19

Default images

Prema podacima koje je ovaj sajt objavio, iz Brazila je tokom maja došlo čak 1,9 miliona novih korisnika, dok je iz Indonezije Facebook dobio 1,5 miliona korisnika, i 1,3 sa Filipina.

Cifra od pola milijarde aktivnih korisnika zvanično je objavljena tokom prošle godine, a ako se ima u vidu velika popularnost ove društvene mreže, podatak o 700 miliona može biti tačan. Ipak iz Facebooka ove informacije još uvek nisu potvrdili.

Na listi zemalja iz kojih je tokom prošlog meseca došlo najviše novih korisnika nalaze se i Meksiko, Argentina, Indija i Egipat, koji su doprineli sa oko milion novih članova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: