Samsung nudi 3D sadržaj na zahtev

I Samsung ulazi na video-na-zahtev tržište, ali sa 3D sadržajem. Za sada u rodnoj Koreji, ali se najavljuje dolazak i na evropsko i američko tržište.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 16.03.2011.

12:14

Default images

Što se ove usluge tiče, američkim tržištem dominira Netflix, YouTube planira da svojim streaming servisom pokrene konkurenciju, najpre u Evropi, a i Amazon nudi svoju verziju VoD servisa.

Samsung 3D video servis, u saradnji sa kompanijom DreamWorks Animation, od danas je dostupan u Koreji. U početku, korisnici će moći da streamuju trejlere, edukativne filmove i muzičke spotove, a kako se servis bude razvijao, i ponuda će biti bogatija. Korisnicima će sadržaj biti omogućen putem Samsung Smart Hub platforme.

Iako nema preciznijih najava, za sada se zna da će ova usluga biti dostupna i u Americi i Evropi. Prema nekim ranijim informacijama, nagađa se da bi se to moglo desiti tokom ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: