Novi operater IPTV kod nas

Kompanija "IP Mreže Srbije D1" juče je počela sa radom, preneo je Tanjug, a u svojoj ponudi pored standardnih, ima i HD i 3D HD TV kanale.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 24.12.2010.

10:20

Default images

Danijel Rokvić, direktor ove kompanije, rekao je da IPTV D1 nudi veliki broj domaćih i stranih kanala, televiziju visoke (HD) rezolucije, kao i 3D TV, dublji i realniji prikaz slike, kao i internet aplikacije i više od hiljadu internet kanala.

Prema njegovim rečima, program se na televizoru može pratiti uz pomoć Motorola Set-top boxa, a ukoliko se gleda na računaru potrebno je sa sajta kompanije skinuti odgovarajući plejer.

U pripremi je i aplikacija koja će omogućiti praćenje IPTV preko PS3 i Wii konzola, a razvijene su i aplikacije za mobilne uređaje sa Symbian, Android i iOS operativnim sistemima.

"Ukoliko neko poseduje novu generaciju LCD televizora, koji u sebi imaju ugrađen internet modem, IPTV može da se prati bez Set-top boxa", rekao je Rokvić.

Cene paketa možete pogledati na zvaničnom sajtu, a korisnici Oriona sve pakete će plaćati jeftinije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: