“Procureo” Konamijev PES 2011

Jedna od najpopularnijih simulacija fudbala kompanije Konami, Pro Evolution Soccer 2011, nalazi se od juče na internetu na brojnim ilegalnim torentima i warez sajtovima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 30.09.2010.

11:14

Default images

Japanska kompanija Konami je početkom maja ove godine najavila da će se nastavak jednog od njihovih najatraktivnih izdanja, Pro Evolution Soccer 2011, naći na tržištu krajem godine. Nakon toga, kompanija je krajem juna lansirala prvi “trailer” igrice, da bi nešto kasnije obavestila fanove da će se nova verzija popularnog PES-a naći u prodavnicama 8. oktobra 2011. godine.

Prema zvaničnim informacijama, 08. oktobra 2010. godine planirano je da ova igra pojavi na tržištu za sledeće platforme Playstation 3, Xbox 360 i PC, dok će se verzije za Nitendo Wii, Playstation 2 i PSP pojaviti na tržištu nešto kasnije, krajem oktobra ili u novembru.

Kompanija je 15. septembra fanovima omogućila preuzimanje demo verzije igre za PC i Playstation 3, gde su igrači mogli da igraju 10 minutnu utakmicu uz mogućnost da biraju između četiri ekipe: FC Barcelone, Bayern Munchen,Chivas de Guadalajara i Internacionala(ekipe iz Copa Libertadores).

Za nešto više od 10 dana nakon lansiranja demo verzije, a tačno 9 dana pre zvaničnog lansiranja, “full” verzija igre našla se na brojnim warez sajtovima i torrentima dostupna za ilegalno preuzimanje. Naime, radi se navodno o “kompletnoj” igrici i to na nemačkom jeziku.
Iz kompanije Konami se još uvek nisu oglasili povodom ovog “curenja”, niti su dali bilo kakvo saopštenje da li se radi o “beta” verziji igre ili o verziji igre koja će se pojaviti 8.oktobra.



Kako se zove deo sajta B92 posvećen IT-u?

Odgovorite na pitanje putem komentara i ukoliko ste prvi tačno odgovorili, možete osvojiti jedan od NotePal uređaja kompanije CoolerMaster. Ne zaboravite da, u za to predviđenom polju, upišete svoju e-mail adresu.

Imajte na umu da u zavisnosti od toga kako pristupate sadržaju sajta (RSS, Android aplikacija ili iz browsera), kao i da li proveravate naslovnu stranu sajta ili direktno Tehnopolis - Vesti sekciju, može se desiti da vest pojavi pre ili kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: