Orion telekom – novi operater u Srbiji

Kompanija Orion telekom postala je novi operater fiksne bežične telefonije i interneta u Srbiji, a nastala je spajanjem kompanija Sezampro, NeobiNet i MediaWorks.

Izvor: Mikro

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.05.2010.

12:58

Default images

Novoosnovana kompanija je u Beogradu već počela sa pružanjem usluge mobilnog interneta, dok će sa predstavljanjem novih proizvoda i usluga fiksne telefonije preko bežične tehnologije CDMA početi u junu ove godine.

Usluge Orion telekoma uključivaće bežičnu fiksnu telefoniju, fiksni i prenosivi internet, a po rečima generalnog direktora Orion telekoma, Slobodana Đinovića, usluge će korisnicima biti ponuđene po povoljnim cenama i na tehnički unapređenom nivou usluga.

„Kroz svoja ulaganja i unapređene usluga, Orion telekom se obavezao na doprinos bržem razvoju tržišta telekomunikacija u Srbiji, daljoj liberalizacija tržišta i njegove konkurentnosti, kao i na povezivanje krajnjih korisnika sa javnom mrežom preko novog operatera“, naglasio je Slobodan Ðinović.

Đinović je istakao da će Orion telekom svoje usluge najpre ponuditi u Beogradu i prigradskim naseljima, a u junu u većim gradskim centrima, dok će do kraja godine njihove usluge biti dostupne i u ruralnim delovima zemlje.

„Uz neke pakete usluga korisnici će moći da dobiju i besplatan pristup internetu određene brzine“, rekao je Đinović, istakavši i da su ove usluge prvenstveno namenjene korisnicima koji imaju dvojničke linije, ali i korisnicima sa posebnim potrebama.

Kompanija Orion telekom planira da u narednih pet godina uloži još oko 50 miliona evra na tržištu telekomunikacija u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: