SBB HotSpot mreža za besplatni Internet u Beogradu

Kompanija SBB, jedan od najvećih dobavljača širokopojasnog Interneta u Srbiji, danas je promovisala svoju HotSpot mrežu u Beogradu, gde već ima preko 100 pristupnih tačaka.

Izvor: Mikro

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 15.04.2009.

22:11

Default images

SBB HotSpot Network stiže brzim Internetom kroz kablovski sistem ove kompanije i omogućava korisnicima besplatno korišćenje bežičnog Interneta na preko stotinu mesta u Beogradu, Novom Sadu, Kikindi i Nišu.

Osim kafea i restorana, besplatni bežični Internet SBB-a u Beogradu je dostupan u parku kod Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Gradskom parku u Zemunu i u parku pored studentskog doma „Lola“.

Prema rečima Vladana Aleksića, direktora Sektora za Internet, SBB nastavlja sa širenjem svoje mreže, tako da će uskoro i drugi gradovi u Srbiji dobiti besplatne pristupne tačke za Internet. SBB preko svoje kablovske mreže u ovom trenutku pruža Internet usluge u 29 gradova u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: