Uskoro treći BizzBuzz seminar

U prostorijama galerije O3one održana je konferencija za štampu povodom predstojeće Konferencije o internet poslovanju - BizzBuzz.

Jovana Milićević

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 15.10.2008.

23:10

Default images

Od 29. do 31. oktobra u Niškoj banji održaće se, treći put po redu, BizzBuzz konferencija o internet poslovanju, korporativnom prisustvu na internetu i internetu kao novom mediju i tržištu. Ključna tema ovogodišnjeg seminara je značaj i priprema sadržaja na internetu i namenjena je prvenstveno malim i srednjim preduzećima, kojima će ovom prilikom biti predstavljeni modeli i strategije za efikasno predstavljanje firmi i ponuda na internetu.

Na konferenciji za novinare održanoj ovim povodom pored organizatora konferencije, Aleksandra Ilića, prisutnima se obratio i specijalni savetnik Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo, Slobodan Marković, koji je istakao važnost organizacije ovakvih događaja južno od Beograda.
Sve o načinu prijavljivanja i druge informacija možete naći na adresi bizbuzz.itseminar.org.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: