Nova serija MSI matičnih ploča

Kompanija MSI predstavila novu seriju matičnih ploča baziranih na Intelovom P45 čipsetu.

Jovana Milićević

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.06.2008.

12:31

Default images

Na dve zvanične promocije, u Beogradu i Nišu, kompanija MSI je lokalnim distributerima predstavila novu seriju P45 matičnih ploča. Prezentovane su tri serije ploča - Neo, Platinum i Diamond, koje zadovoljavaju potrebe "običnih" ali i najzahtevnijih korisnika.

Nove ploče pored podrške za procesore izrađene 45 nm tehnologijom sa dva i četiri jezgra, te PCI Express 2.0 podrške, omogućavaju i korišćenje više grafičkih karti u CrossfireX 2x8 režimu rada. Obogaćene su i novim rešenjima poput DrMOS, Circu Pipe 2 i Circu Pipe Liqiud sistema hlađenja. MSI P45 ploča, iz serije Diamond, dobitnik je nagrade COMPUTEX 2008 na COMPUTEX Taipei šou, tradicionalno održanom na Tajvanu početkom juna ove godine.

Premijerno u Srbiji predstavljen je i MSI Wind Notebook, sa karakteristikama kao što su 10" ekran, hard disk od 80 GB i Intel Atom procesor, uz poseban naglasak na dizajn, performanse i funkcionalnost, čime se, po rečima predstavnika MSI-a, Nikole Stanojevića, izdvaja od svoje konkurencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: