iPhone 8 stiže sa bežičnim punjenjem?

Ming-Či Kuo iz analitičke kuće KGI Securities do sada je imao mnogo uspeha u prognoziranju Appleovih noviteta. Prema njegovoj prognozi, sledeću generaciju iPhonea, ili bolje rečeno - sve nadolazeće modele, Apple će opremiti mogućnošću bežičnog punjenja, čime će se ovaj IT div pridružiti društvu koje je tu već godinama

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2016.

14:05

iPhone 8 stiže sa bežičnim punjenjem?
Foto: Gettyimages / ilustracija

Kuo navodi kako će, usprkos podršci za bežično punjenje na svim nadolazećim modelima, Apple najjeftinija izdanja iPhonea ipak opremiti samo standardnim punjačem. Skuplji modeli bi mogli doneti i postolje za bežično punjenje u paketu.

Očekuje se kako će to biti tek početak priče i da će Apple 'agresivno prihvatiti bežično punjenje kroz 2018. godinu za više svojih proizvodnih linija'. Glavni dobavljač bežičnih punjača za Apple biće Pegatron, dok će Foxconn biti 'prezaposlen proizvodnjom AMOLED ekrana'.

KGI Securities je nešto ranije naveo kako bi Apple dogodine mogao da prezentuje tri iPhone 8 modela. Tu bi trebalo da budu logični naslednici iPhonea 7 i 7 Plus, ali vrh ponude će činiti posebno opremljen i najskuplji model. On će stići sa zakrivljenim AMOLED ekranom dijagonale 5,8".

Jasno, s obzirom da je do predstavljanja noviteta preostalo gotovo godinu dana, stvari se itekako mogu izmeniti u svetu van glasina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: