Mali trik za oslobađanje velike memorije na vašem iPhoneu

Zvuči kao čudan savet, ali deluje: Ako je memorija vašeg telefona puna beznačajnih stvari i želite da oslobodite nešto prostora, downloadujte neku veliku aplikaciju.

Tehnopolis

Izvor: Independent

Ponedeljak, 28.11.2016.

11:29

Mali trik za oslobađanje velike memorije na vašem iPhoneu
Foto: Gettyimages / ilustracija

Ovaj trik omogućava ljudima da obezbede dodatan prostor na svojim iPhone uređajima tako što će downloadovati neke nove aplikacije i prevariti telefon da pomisli da treba da očisti nešto memorije.

Sve što treba da uradite je da skinete neku veliku aplikaciju koja zauzima više memorije na telefonu nego što je imate. Kada započnete skidanje, vaš iPhone će automatski početi da raščišćava neophodan prostor za skladištenje.

Nova tehnika je zapravo poboljšana verzija stare koja je zavaravala telefon da pomisli da želite da skinete veliki film. Smartphone bi potom očistio veliki deo memorije koju ne biste morali da iskoristite za film, već za šta god želite.

Postoji naravno i očigledniji načini za čišćenje memorije na iPhoneu. Idite na podešavanja telefona, potražite opciju Storage i potom kliknite na funkciju Optimise Storage koja će vam omogućiti da malo oslobodite prostor memorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: