Microsoftov Solitaire od sada na uređajima s iOS-om i Androidom

Kompanija Microsoft donosi svoju popularnu igru Solitaire na uređaje koji koriste operativne sisteme iOS i Android.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Petak, 25.11.2016.

15:35

Microsoftov Solitaire od sada na uređajima s iOS-om i Androidom
Foto: Screenshot

Igra postoji na operativnom sistemu Windows više od 25 godina, a moderni Solitaire Collection je sada dostupan i za druge platforme. Kompanija je besplatno ponudila igru pa se nada da će privući još veći broj od trenutnih 119 miliona korisnika koji su već igrali igru na Windowsu 8 i Windowsu 10.

Microsoft Solitaire Collection za iOS i Android uključuje igre Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid i Tripeaks, kao i dnevne izazove za igrače. Kompanija takođe integriše Xbox Live u igru tako da se igrači mogu logovati na Solitaire i igrati igru s prijateljima. Microsoft nudi i Premion Edition verziju za 1,99 dolara mesečno, koja ne sadrži reklame, ali uključuje dvostruke nagrade u novčićima za ispunjavanje dnevnih izazova.

Korisnici uređaja s iOS-om mogu igru preuzeti na Appleovom App Storeu, dok je za one koji koriste Android dostupna na Googleovom Play Storeu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: