I Ouktel uvodi dvostruku kameru

Oukitel, brend poznat po niskobudžetnim telefonima predstavio je svoju karakteristiku kojom je postao konkurencija onim najjačim.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 20.11.2016.

18:26

I Ouktel uvodi dvostruku kameru
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija

Ovaj brend krenuo je na tržište s novim pametnim telefonom pod nazivom U20 koji dolazi s dvostrukom kamerom na zadnjoj strani. Brendovi poput Huaweija, LG-a, HTC-a, Applea i Xiaomija već su objavili svoju verziju pametnog telefona s dve kamere. Sada i Oukitel sledi taj put i pridružuje se ovim velikanima, ali i radi na svojoj verziji uređaja s dvi kamere i to po znatno povoljnijoj ceni.

Model će nositi ime U20 Plus, a osim dve 13MP kamere na zadnjoj strani uređaja sa Sonyjevim IMX 135 senzorom, ovaj uređaj će sa spomenutim karakteristikama nuditi SLR iskustvo korišćenja s više svetla i boljom jasnoćom slike, navode iz kompanije.

U20 Plus takođe nudi najnoviju tehnologiju čitača otisaka prstiju, pa tako, osim što će ovaj deo hardvera imati unapređenu brzinu otključavanja, imaće i nekoliko novih predinstaliranih funkcionalnosti, i imaće mogućnost da odvoji dugi pritisak prsta od onog kratkog.

S obzirom na to da je uređaju jedna od najboljih karakteristika kamera, iz Oukitela su se pobrinuli da i ekran prati trendove, pa će tako U20 Plus imati 5.5 inčni ekran FullHD rezolucije s originalnim Sharpovim staklom za ekran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: